Kirjekuoret Painokurki Oy

Kirjat


Nyt kai voidaan sanoa, että ollaan asian ytimessä, eli kirjojen painamisessa. Kirjapainohan tässä ollaan. Aprikoitko minkälainen paperi sisukseen? Minkäkokoinen kirja? Värillisyys? Entäpä kansi sitten? Kova- vai pehmeäkantinen? Liima- vai ommelselkäinen? Keinonahkainen vai kangaskluutti? Muut efektit? Paljon kysymyksiä ja kaikkiin saat meiltä vastauksen.

Ota yhteyttä!

Soita Markukselle, niin käydään koko prosessi yhdessä läpi: sovitaan meteriaalit, määritellään koko ja sivumäärä. Tarvittaessa tarjoamme myös kirjan taitto- ja suunnittelutyön.
Täytä oheinen lomake tai soita numeroon 09 349 1322. Sähköpostimme on painokurki@kolumbus.fi.

 

Aihe

Kirjepaperit Painokurki Oy Kirjapaino ja digipaino Helsinki

AdobeStock_167783865snadi.jpg

meiltä myös suunnitteluapua: Logot, yritysilmeet, yksittäiset esitteet, tarjousesitteet ja taittotyöt suunnittelusta – Kysy!

Hyvä painojälki ja huolellinen paperivalinta eivät yksistään takaa hyvää lopputulosta: tarvitaan myös laadukas aineisto, josta päästään painamaan. Mikäli sinulla on ajatus, mutta ei työkaluja tai aikaa saada niitä riittävän hyvin “paperille”, graafikkomme on valmiina auttamaan. Saat aineistoosi yhtenäisen ja laadukkaan ilmeen kautta linjan ja näin varmistamme myös parhaan mahdollisen lopputuloksen valmiiksi painotuotteeksi asti.