Kirjelomakkeet ja kirjepaperit Painokurki Oy

Kirjepaperit


Onhan kirjelomakkeesi ajan tasalla?

Liian usein tulee vastaan kirjelomakkeita vanhalla logolla, jopa vanhoilla osoitetiedoilla. Tai vielä pahempaa: vailla mitään tietoa lähettäjästä. Ajan tasalla oleva, sopivalle paperilaadulle tiedoillasi varustettu esipainettu kirjelomake antaa sinusta juuri halutunlaisen vaikutelman. Se on helppo liittää mukaan suorajakeluun, käyttää yksittäisessä kirjeenvaihdossa..käyttötapoja on useita.

Digipainostamme saat myös kiireelliset kirjepaperit todella ketterästi omalle pöydällesi toimitettuina.

Ota yhteyttä!

Avustamme mielellämme juuri Sinulle sopivan paperin valinnassa sekä opastamme logoaiheesi ja yhteytietojen esillepanossa.
Täytä oheinen lomake tai soita numeroon 09 349 1322. Sähköpostimme on painokurki@kolumbus.fi.

 

Aihe

AdobeStock_167783865snadi.jpg

meiltä myös suunnitteluapua: Logot, yritysilmeet, yksittäiset esitteet, tarjousesitteet ja taittotyöt suunnittelusta – Kysy!

Hyvä painojälki ja huolellinen paperivalinta eivät yksistään takaa hyvää lopputulosta: tarvitaan myös laadukas aineisto, josta päästään painamaan. Mikäli sinulla on ajatus, mutta ei työkaluja tai aikaa saada niitä riittävän hyvin “paperille”, graafikkomme on valmiina auttamaan. Saat aineistoosi yhtenäisen ja laadukkaan ilmeen kautta linjan ja näin varmistamme myös parhaan mahdollisen lopputuloksen valmiiksi painotuotteeksi asti.

 

Muut aiheeseen liittyvät tuotteet: