Kirjekuoret Painokurki Oy

Lomakkeet


Lomakkeita tarvitaan aina ja meiltä niitä saa ja tietysti omalla ilmeellä: jäljentävinä, numeroituina, personoituina..työmääräykset, muistilehtiöt, laskulomakkeet, sopimuslomakkeet, tuntilistat, saatteet, rahtikirjat..vain joitain mainitaksemme. Lomakkeet ovat olennainen osa yhteisöviestintää, joten on tärkeää pitää niiden ilme yhtenäisenä ja ajan tasalla: eihän kohderyhmälle lähde lomakkeita vanhoilla tiedoilla?

Digipainostamme saat myös kiireelliset lomakepainatukset todella ketterästi omalle pöydällesi toimitettuina.

Ota yhteyttä!

Soita Markukselle, niin laitetaan lomakeasiasi kuntoon. Saat yhtenäisen ja ajantasaisen ilmeen painotuotteillesi läpi linjan!
Täytä oheinen lomake tai soita numeroon 09 349 1322. Sähköpostimme on painokurki@kolumbus.fi.

 

Aihe

Kirjepaperit Painokurki Oy Kirjapaino ja digipaino Helsinki

AdobeStock_167783865snadi.jpg

meiltä myös suunnitteluapua: Logot, yritysilmeet, yksittäiset esitteet, tarjousesitteet ja taittotyöt suunnittelusta – Kysy!

Hyvä painojälki ja huolellinen paperivalinta eivät yksistään takaa hyvää lopputulosta: tarvitaan myös laadukas aineisto, josta päästään painamaan. Mikäli sinulla on ajatus, mutta ei työkaluja tai aikaa saada niitä riittävän hyvin “paperille”, graafikkomme on valmiina auttamaan. Saat aineistoosi yhtenäisen ja laadukkaan ilmeen kautta linjan ja näin varmistamme myös parhaan mahdollisen lopputuloksen valmiiksi painotuotteeksi asti.

 


Muut aiheeseen liittyvät tuotteet: