Monipuolisia paperisia viestintätyökaluja jo vuosikymmenten ajan.


Asiantuntevaa palvelua jo vuosikymmenten ajan

Olemme laatuun panostava, palveleva ja perinteitä kunnioittava painotuotteita valmistava suomalainen perheyritys. Painokurki Oy on perustettu vuonna XXX ja vakiintunutta asiakaskuntaamme ovat niin yritykset, järjestöt, liitot kuin seuratkin. Perusajatuksena alusta alkaen on ollut – ja on edelleen – palvella asiakkaitamme siten, että he selviävät painoprosessista mahdollisimman helpolla: noudamme aineistot, opastamme, viimeistelemme aineiston tarvittaessa painokuntoon, hoidamme painatukset, tarvittaessa postitukset ja tietysti toimitamme valmiit aineistot haluttuun osoitteeseen sovitussa aikataulussa. Ja mielestämme olemme tässä hyvin  onnistuneet: siitä ovat osoituksena lukuisat jo vuosikaudet jatkuneet hyvät asiakassuhteet.

Toteutamme asiakkaan vaativatkin toiveet tinkimättömällä tarkkuudella ja luotettavasti

Ole hyvä ja tutustu tuotevalikoimaamme. Opastamme papereiden valinnassa ja autamme tarvittaessa suunnitteluvaiheessa.

Digipainosta saat kiiretoimitukset jopa samana päivänä

Perusesitteet, käyntikortit, postikortit..näissä digipainomme on parhaimmillaan. Ja ketterimmillään. Etuna on myös esitteiden päivitettävyys: erilliskustannuksia painokuntoon laitosta ei ole, joten sinun ei tarvitse ottaa esitettä suuria määriä varastoosi pölyttymään. Otat lisäpainatuksen silloin kun tarvitset – ja päivität esitteen ajan tasalle.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tule käymään tutustumaan toimintaamme tai pyydä Markusta käymään. Painomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa osoitteessa Levytie 6 A.
markus Hindrell Painokurki Oy

Painotyöterveisin

Markus Hindrell, Painokurki Oy,
toimitusjohtaja ja myynti

Puh. 040 504 8204 tai 09 349 1322
Sähköposti: painokurki@kolumbus.fi